• Dé Opleider voor Ondernemende Mediators

Hoe Kom Ik Als Mediator Aan Klanten?

Je bent goed in je vak, maar haal je ook het beste uit je ondernemerschap?

In 2003 startte ik als scheidingsspecialist/mediator mijn eigen echtscheidingspraktijk. Alles was piekfijn in orde, een professionele website, visitekaartjes, een kantoor, een zakelijk telefoonnummer……… Het enige wat ontbrak was klanten! Niet heel onbelangrijk toch?

Je begint als zelfstandig mediator en je wilt je vol passie inzetten om klanten te begeleiden met een mediationtraject, zodat zij weer verder kunnen. Want als mediator wil je natuurlijk graag bezig zijn met hetgeen wat je het allerleukste vindt om te doen.

Je berekent in een simpel sommetje hoeveel klanten je kunt zien per week. Je rekent jezelf al helemaal rijk, wow, daar kun je leuk geld mee verdienen!

De werkelijkheid is helaas vaak anders. Veel uren, een laag of nauwelijks inkomen en je wordt geconfronteerd met allerlei onderdelen van het ondernemerschap waar je weinig of niks mee hebt!

Vragen waar ik mediators mee zie worstelen:

  • Hoe kom ik als mediator aan klanten?
  • Hoe maak ik mijn toegevoegde waarde als mediator duidelijk?
  • Hoe ben ik als mediator onderscheidend?
  • Kortom, hoe verdien ik een goede boterham terwijl ik doe wat ik het allerliefste doe? 

Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een eigen praktijk ontzettend belangrijk. Als zelfstandig mediator heb je inkomsten nodig om je bedrijf draaiende te houden.

Zonder klanten immers geen bedrijf!

​Je kunt nog zo goed zijn, als niemand van je gehoord heeft zal er ook niemand naar je toe komen voor een bemiddeling.

EXCLUSIEVE TRAINING
In de interactieve online training deel ik 10 Praktische Tips die in de Mediationpraktijk toepasbaar zijn en waar jij direct mee aan de slag kunt. Je ontvangt na de online training ook een PDF met 10 Tips. Dit is een online training boordevol praktische en behapbare inhoud die jou als ondernemer een voorsprong geeft op je concullega’s.

MELD JE DIRECT GRATIS AAN

Is het aantal beschikbaar plekken beperkt?
Ja, dit is vanwege de technische beperking in de software. Geef je daarom direct op, zodat jij je plek hebt veiliggesteld.

Veelgestelde Vragen

Wat is een online training?
Een online training kun je vanuit thuis of waar je ook bent kunt volgen. Een goede internetverbinding is het enige wat je nodig hebt. Je ontvangt na inschrijving een link naar de online training.

Hoe kan ik meedoen?
Geheel gratis kan je de training volgen van achter je pc of laptop. Ook kan je het volgen vanaf je iPad oid.

Is er ook een replay van de online training achteraf?
Nee, helaas dit zal echt een Live Training zijn omdat de informatie dan vele malen beter tot zijn recht komt… en er ook daadwerkelijk interactie mogelijk is.

Ik heb nog geen praktijk of onderneming… is het toch iets voor mij?
Ja juist dan zal deze training enorm interessant voor je zijn, maar ook als je al een praktijk hebt en meer klanten wilt.

Is er ook tijd voor vragen? 
Ja absoluut, er is genoeg tijd ingebouwd om ook jouw vraag te kunnen behandelen!

Duur: 45 – 60 minuten
In de Interactieve Online Training deelt Marjon de Vroomen 10 Praktische Tips die in de praktijk toepasbaar zijn en waar jij direct mee aan de slag kunt.

De Interactieve Online Training wordt gegeven door:

Marjon de Vroomen, ondernemer, coach en mediator: “Het is mijn passie om mensen te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen.

Twee goedlopende bedrijven heb ik samen met Erik Baijens opgericht. We zijn gestart met een echtscheidingspraktijk, welke later uitgroeide tot meerdere vestigingen. Vanuit de echtscheidingspraktijk werkte we vanuit de visie “Niet tegen, maar mét elkaar!” en wilde we mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken.

Ervaring delen

Wat ik ontdekte, is dat ik mijn kennis en kunde als professional én als ondernemer kon inzetten tijdens coaching en trainingen. Steeds vaker kreeg ik de vraag hoe we het voor elkaar kregen om onze bedrijven succesvol te maken. Ik merkte hoe graag ik mijn ervaringen deelde met professionals én ondernemers.

Ontstaan AMV-Opleidingen

AMV is hét Opleidingsinstituut voor Ondernemende Mediators met Ambitie én Passie voor hun Werk. We doen niets liever dan startende mediators zichzelf én hun bedrijf op een hoger niveau krijgen, zodat ze véél mensen goed kunnen begeleiden en bereiken. We delen onze kennis en ervaring om het bedrijf van én de mediator zélf, te laten groeien.

Wereld mooier maken

Hoe geweldig is het, dat we mediators begeleiden om een goedlopend bedrijf neer te zetten, waarmee zij de wereld weer een stuk mooier maken!”

Voor wie van je netwerk of vrienden kan dit ook waardevol zijn?

​Delen op Social Media is fijn! Dat waardeer ik enorm.

Send this to a friend