info@amvopleidingen.nl       T 085 888 4 888

Wij geven je graag persoonlijk advies over welke opleiding bij jou past.

Tijdens onze informatiebijeenkomsten presenteren wij je onze opleidingsaanbod en adviseren we naar aanleiding van jouw wensen en doelstellingen welke opleiding het beste bij je past. 

Aankomende informatiebijeenkomsten

9 januari 2018 regio Gorinchem 19:30u - 21:00u

11 januari 2018 Utrecht 19:30u - 21:00u

Aanmelden informatiebijeenkomst

Ambities Maken Verschil

Het is aan jou om je eigen koers te bepalen en ook je ambitie. En die ambitie is een must. Ambities zijn de basis voor je persoonlijke én zakelijke groei en die zijn weer de basis voor je concrete actieplan.

Zonder ambitie geen groei en geen ontwikkeling!

Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf en in je toekomst. Als je een opleiding of training met goed gevolg hebt doorlopen, ontvang je daarvoor een certificaat. Met een certificaat van AMV op zak ben je klaar voor de toekomst!

AMV-Opleidingen
Erikmarjon

Oprichters AMV-Opleidingen

“AMV is een Kleinschalig en Persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de Ondernemers, de Inspirators en de Visionairs van het opleidingsinstituut.”

“Het is geweldig om professionals te helpen om een goedlopend bedrijf neer te zetten, zodat zij de wereld voor hun klanten weer een stuk mooier en beter kunnen maken!”

Om een goedlopende praktijk te bouwen heb je naast een professionele opleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren die je écht wilt.

“Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze opleidingen en trainingen altijd meer geven dan wat jij verwacht.”

 

“Het is geweldig om professionals te helpen om een goedlopende praktijk neer te zetten, zodat zij de wereld van hun klanten weer een stuk mooier maken!”

- Marjon de Vroomen