• Dé Opleider voor Ondernemende Mediators
beperking wettelijke gemeenschap van goederen

Maak Online Kennis met AMV-Opleidingen

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je wilt een stap zetten in je carrière of je wilt je eigen mediationpraktijk opzetten. 

Welke Mediation Opleiding of Training past bij jou?

Heb jij interesse in een Mediation Opleiding of Training? Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Tijdens de Online Informatiebijeenkomst krijg je alle ruimte voor het stellen van jouw vragen.

Waar gaan we het over hebben?

  • Wat doet AMV-Opleidingen?
  • Wie zijn de oprichters Marjon de Vroomen en Erik Baijens?
  • Opleidingsaanbod Basis Mediation, Familie- en Arbeidsmediation
  • Opbouw en inhoud van de opleidingen
  • Investering
  • Verschil tussen de kwaliteitsregisters MfN en ADR
  • Q&A Sessies
  • Mentorship
  • Online Voorbereiding Mediationtoets

MELD JE DIRECT GRATIS AAN

Is het aantal beschikbaar plekken beperkt?
Ja, dit is vanwege de technische beperking in de software. Geef je daarom direct op, zodat jij je plek hebt veiliggesteld.

Veelgestelde Vragen

Wat is een online bijeenkomst?
Een online bijeenkomst kun je vanuit thuis of waar je ook bent kunt volgen. Een goede internetverbinding is het enige wat je nodig hebt. Je ontvangt na inschrijving een link naar de online bijeenkomst.

Hoe kan ik meedoen?
Geheel gratis kan je de bijeenkomst volgen van achter je pc of laptop. Ook kan je het volgen vanaf je iPad oid.

Is er ook een replay van de online bijeenkomst achteraf?
Nee, helaas dit zal echt een Live Bijeenkomst zijn omdat de informatie dan vele malen beter tot zijn recht komt… en er ook daadwerkelijk interactie mogelijk is.

Is er ook tijd voor vragen? 
Ja absoluut, er is genoeg tijd ingebouwd om ook jouw vraag te kunnen behandelen!

Duur: 45 – 60 minuten
In de Interactieve Online Bijeenkomst krijg je van Marjon de Vroomen en Erik Baijens alle informatie over het opleidingsinstituut.  

De Interactieve Online Bijeenkomst wordt gegeven door:

Marjon de Vroomen en Erik Baijens, ondernemer, coach en mediator: “Het is onze passie om mensen te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen.

Twee goedlopende bedrijven hebben wij samen opgericht. We zijn gestart met een echtscheidingspraktijk, welke later uitgroeide tot meerdere vestigingen. Vanuit de echtscheidingspraktijk werkte we vanuit de visie “Niet tegen, maar mét elkaar!” en wilde we mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken.

Ervaring delen

Wat wij merkten, is dat wij onze kennis en kunde als professional én als ondernemer konden inzetten tijdens coaching en trainingen. Steeds vaker kregen wij de vraag hoe we het voor elkaar kregen om onze bedrijven succesvol te maken. Wij merkten hoe graag wij onze ervaringen deelde met professionals én ondernemers.

Ontstaan AMV-Opleidingen

AMV is hét Opleidingsinstituut voor Ondernemende Mediators met Ambitie én Passie voor hun Werk. We doen niets liever dan startende mediators zichzelf én hun bedrijf op een hoger niveau krijgen, zodat ze véél mensen goed kunnen begeleiden en bereiken. We delen onze kennis en ervaring om het bedrijf van én de mediator zélf, te laten groeien.

Wereld mooier maken

Hoe geweldig is het, dat we mediators begeleiden om een goedlopend bedrijf neer te zetten, waarmee zij de wereld weer een stuk mooier maken!”

Voor wie van je netwerk of vrienden kan dit ook waardevol zijn?

​Delen op Social Media is fijn! Dat waardeer ik enorm.

Send this to a friend