• Dé Opleider voor Ondernemende Mediators

AMV, dé opleider voor ondernemende professionals!

Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In kleine groepen zijn wij continu gericht op kwaliteit en vernieuwing, met de belevingswereld van onze cursisten als uitgangspunt. Met jarenlange ervaring kies je voor kwaliteit. En kwaliteit leveren is ons vertrekpunt voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

AMV-Opleidingen

 

Ambities maken verschil

Voor ondernemende mensen, die net even die extra stap willen zetten in hun carrière, is AMV hét opleidingsinstituut. Door kwaliteiten te versterken, vaardigheden te verbeteren en kennis te verbreden en te verdiepen zorgen wij dat jij je ambities waar kunt maken.

Trainers

AMV werkt met deskundige trainers, die jarenlange ervaring hebben. Door inzicht, kennis en vaardigheden te koppelen, kun je het geleerde meteen toepassen in de praktijk.

“AMV is een Kleinschalig en Persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de Ondernemers, de Inspirators en de Visionairs van het opleidingsinstituut.”

“Het is geweldig om mediators te helpen om een goedlopend bedrijf neer te zetten, waarmee zij de wereld weer een stuk mooier maken!”

Om een goedlopende mediationpraktijk te bouwen heb je naast een professionele mediationopleiding en nascholing, vooral ook kennis van ondernemen nodig. AMV-Opleidingen helpt jou de praktijk te realiseren die je écht wilt.

“Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze opleidingen en trainingen altijd meer geven dan wat jij verwacht.”

Missie en Visie

AMV is een snel groeiend opleidingsinstituut. Ons bestaansrecht zijn onze cursisten, daar zijn wij ons dagelijks van bewust. Alles wat we doen is gericht op de belevingswereld en ervaring van onze cursisten.

Onze focus is naar buiten gericht. Hoe kunnen we de verwachtingen van cursisten steeds weer overtreffen. Omdat het kan iedere keer beter. Met kritische blik blijven we kijken naar onze processen, werkwijze, denken in mogelijkheden en oplossingen.

Het is onze ambitie om te gaan voor vernieuwing en voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt terug op verschillende vlakken, de inhoud van onze opleidingen, trainingen en events.

Het ontwikkelen van nieuwe trainingen die aansluiten bij de praktijk en belevingswereld van cursisten. We werken met trainers die het verschil kunnen én willen maken. Zo voegen we waarde toe. We letten op details omdat details het verschil maken en ieder detail er toe doet!

Erik Baijens AMV-Opleidingen

De trainers van AMV

AMV-Opleidingen werkt met team van deskundige en ervaren vaste en freelance trainers.

Vaste trainers
Erik Baijens is mede oprichter van AMV-Opleidingen en is een bevlogen en ervaren trainer, MfN-registermediator/familiemediator, ADR registermediator en MFP-financieel planner. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. In zijn manier van trainen staat ervaringsgericht leren centraal. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten. Praktisch en no-nonsense.

Wendy Satimin, is orthopedagoog en MfN-registermediator /familiemediator en trainer. Zij is een professionele en zeer betrokken gedragsdeskundige die het kind centraal zet bij scheiding. Zij verzorgt voor AMV-Opleidingen mede de training tot erkend Zandkastelencoach.

Wanda Everts is fulltime MfN Registermediator/coach/trainer en eigenaar van Everts Mediation te Zwolle. Daarnaast is zij de auteur van het boek ‘Elegant beïnvloeden, van conflict naar kans’. Voorheen was ze rechter, vice-president van een rechtbank en ook docent bij de Open Universiteit. Haar kracht is dat ze ingewikkelde zaken heel goed eenvoudig kan uitleggen. Ze schetst met beeldende taal veel voorbeelden uit haar ruime praktijk. Daarnaast maakt ze het veilig om de nieuwe technieken zelf te oefenen, tijdens de opleiding en ook daarbuiten. Er wordt altijd veel bij haar gelachen, want leren moet wel leuk zijn! Wanda verzorgt met veel plezier de trainingen voor AMV-Opleidingen in Sneek of in Zwolle.

De trainers van AMV

Marjon de Vroomen is ondernemer in hart en nieren en mede-oprichter van AMV-Opleidingen.  “Durf jezelf te zijn, dan ben je op je best”  is haar motto. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven.

Als ondernemerscoach mensen laten groeien, ze op een hoger niveau krijgen en ze daar waar nodig een liefdevolle schop onder de kont te geven is haar passie.

Marjon: Ik gun elke ondernemer en mediator om succesvol(ler) te worden. Want ik ken de succesfactoren én de valkuilen in het ondernemen. Het is mijn missie om mensen te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen. Het is mijn kracht om complexe zaken weer eenvoudig te maken.

MarjondeVroomen
Iris Gundel - AMV-Opleidingen

De trainers van AMV

Iris Gündel, studeert Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de VU in Amsterdam. Iris is trainer, spreker en auteur van het boek “Schei eens uit“.Als ervaringsdeskundige merkte zij bij de scheiding van haar ouders en ook bij haar verdere werk rondom de echtscheidingsproblematiek dat de communicatie tussen ouders onderling en tussen ouders en kinderen van cruciaal belang is tijdens een scheiding. Deze kennis en ervaring brengt zij over in haar inspirerende en waardevolle trainingen met als doel de bewustwording te bewerkstelligen. In 2013 werd zij Nederlands Kampioen Debatteren. Met haar eigen bedrijf spreekt zij vaak voor grote groepen en haalt zij het beste in mensen naar boven in debatten, presentaties en het overtuigen.

Tabitha van den Berg, eigenaar en fulltime MfN register-mediator/trainer bij Mediation Amsterdam. “Ik ben van huis uit een bruggenbouwer. Ik vind het heerlijk om mensen te verleiden om zelf beweging te komen. In mediation maar zeker ook tijdens een training mediationvaardigheden op de werkvloer. Juist door dingen te ervaren ga je zaken beter snappen. Dat geldt in het bijzonder voor kennisoverdracht. Heerlijk om kwartjes te zien vallen en mensen te zien groeien. Van vmbo-scholier tot HR professional, lokaal en internationaal, ik vind het fantastisch om voor een groep te staan.”

Incompany

AMV krijgt regelmatig trainingsverzoeken vanuit de praktijk die vragen om een maatwerkoplossing. Ook komt het vaak voor dat collega’s dezelfde trainingsbehoefte hebben. Of dat een organisatie een groep mensen wil trainen. AMV biedt incompany trainingen aan die zijn afgestemd op het kennisniveau en behoefte van de medewerkers. Met een incompany training bespaar je kosten en tijd, en help je iedereen in één keer op hetzelfde niveau te krijgen.

Vooraf is er een gesprek met de opdrachtgever. Tijdens het gesprek stellen we met elkaar de leerdoelen, leerwensen en de behoeften vast. Aan de hand daarvan wordt er een op maat gemaakt trainingsvoorstel gedaan. Zo krijg je precies die kennis en vaardigheden waar in jouw organisatie behoefte aan is.

Hoe Bindt Je Klanten Tijdens Een Mediation Informatiegesprek

Advies op maat

Heb je vragen of wil je sparren over een incompany training? Wij helpen je graag op weg.

Voordelen incompany training

  • De inhoud en aanpak wordt afgestemd op de organisatie
  • De behandelde lesstof en cases komen direct uit de werkpraktijk
  • Plannen van de trainingsdagen wanneer het goed uitkomt
  • De onderlinge motivatie en betrokkenheid stijgt aantoonbaar
  • Bespaart (reis)tijd en geld