• Dé Opleider voor Ondernemende Mediators

Veelgestelde vragen

Wanneer je onze brochure wilt ontvangen kun je via de website de gewenste informatie opvragen of telefonisch contact met ons opnemen. Je krijgt de brochure per e-mail.

Uiteraard! Bel ons en leg ons je vraag voor. Wij helpen je graag op weg zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

De lesdagen starten om 9:30 uur en eindigen rond 16:30 uur. De tijden van de events kunnen verschillen. Kijk voor actuele informatie omtrent tijden en data op de betreffende eventpagina.

AMV werkt met een kleine groepen van maximaal 12 cursisten. Dit doen wij bewust om op deze manier een hoog rendement te halen. Voor events kan de groepsgrootte groter zijn.

Afhankelijk van de opleiding of training kunnen tussen de lesdagen opdrachten worden meegegeven. De tijd van thuisstudie staat vermeld bij het programma van een opleiding of training. Dit wordt in de eerstvolgende lesdag besproken.

Dit is mogelijk maar kan alleen in overleg.

Ja, je ontvangt een certificaat van deelname op basis van aanwezigheid en actieve bijdrage. Het certificaat wordt op de laatste lesdag uitgereikt.

De data van de opleidingen, trainingen en events staan vermeld op elke opleiding-, training- of eventpagina, waarbij je je direct kunt inschrijven.

Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met ons om de details van de opleiding, training of event door te spreken bel 085 043 44 64.

Na ontvangst van je inschrijving krijg je een bevestigingsemail toegestuurd. Ongeveer 2 weken voorafgaand aan je opleiding, training of event ontvang je per e-mail een informatie email met daarin de data en tijden van de opleiding, training of het event en een routebeschrijving naar de trainingslocatie.

De factuur wordt normaliter binnen enkele dagen na inschrijving verzonden en dient betaald te zijn vóór aanvang van de opleiding, training of event.

.

Je kunt vrijblijvend een optie nemen. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden en bel 085 043 44 64.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief BTW. Voor cursisten of organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen, bestaat de mogelijkheid het volledige aanbod in deze brochure vrij van BTW gefactureerd te krijgen. In dit geval wordt een BTW correctie van 10% toegepast. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief BTW en is een absolute aanrader als je geen BTW kunt terugvorderen.

Ja, een lunch evenals koffie en thee is inbegrepen in de prijs.

Inbegrepen in de prijs is de reader en handouts (indien van toepassing). Verplichte literatuur dien je zelf aan te schaffen.

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. De factuur wordt nagestuurd en heeft een betalingstermijn van 14 dagen en dient voorafgaand aan de eerste lesdag voldaan te zijn.

Een AMV trainer heeft naast een gedegen vakopleiding de nodige praktijkervaring opgedaan, ieder in haar of zijn specialisatie.

Andere vraag?

Heb je een vraag die nog niet op deze pagina vermeld staat?

Wil je meer informatie over een opleiding, training of event?

Wil je persoonlijk advies?

Wij helpen je graag verder!

Bel 085 888 4 888

Of vul het contactformulier in.